Onze producten

Wat is Coffee & Care?

Coffee & Care is ontstaan vanuit onze hobby en interesse voor koffie. Wij vonden het belangrijk om in ons paramedisch centrum wat extra's aan te kunnen bieden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we onze patiënten persoonlijk kunnen adviseren op het gebied van voeding, maar ook dat we ons enthousiasme kunnen overbrengen. Omdat wij een gezellige koffie corner in de ontvangstruimte van het paramedisch centrum hebben krijgen onze patiënten altijd de kans om even te ontspannen voor of na een afspraak. Als wij nieuwe gezonde recepten, smoothies of koffiesoorten uitproberen dan zijn de aanwezige patiënten altijd welkom om mee te proeven. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer en ondertussen worden de patiënten bewust van gezondheid en voeding.

In samenwerking met Fysiotherapie Hofstra, Start2Move Bootcamp, Passion for Yoga en Weekstartgezond organiseren wij regelmatig evenementen om jou nog bewuster te maken van gezondheid en voeding.

onze koffie.

Onze koffiebonen en thee zijn van Puro Fairtrade Coffee. We proberen alles zo duurzaam mogelijk te doen en daar past Puro perfect bij. Zo bestaat ons pand bijvoorbeeld voor 75% uit gebruikte materialen. Onze energie komt van een groene energieleverancier. Daarnaast hebben alle specialisten binnen het pand het doel om een behandeling op te starten met een duurzame uitkomst. 

Wanneer bezoekers bij ons een kopje koffie of thee bestellen of meenemen weten wij zeker dat deze producten op een verantwoorde manier zijn verbouwd en geproduceerd. Hier houden wij van! Koffie is een product van de natuur en daarom vinden wij het belangrijk dat er ook op een verantwoorde en vriendelijke manier met de natuur wordt omgegaan.
Puro plant voor iedere afnemer van hun koffie een boom om de kaalslag van onze planeet te stoppen. Daarnaast helpen ze de regenwouden duurzaam te beschermen en de diersoorten een natuurlijke omgeving te bieden. Drinken wij een kopje van deze koffie dragen wij hier dus ook ons steentje aan bij.

Koffie workshops.

Heb je altijd al eens de barista uit willen hangen? Lekkere koffie willen maken met een mooie crema en een hartje willen schenken in je cappuccino?

Dan is dit de workshop voor jou! Naast het werken met een professionele koffiemachine en het proeven van verschillende bonen. Leren we je ook hoe je simpel een lekkere koffie voor thuis kan maken. Dit doen we natuurlijk onder het genot van een hapje en niet te vergeten koffie.

Uiteraard ontbreekt ook theorie over koffie niet tijdens de workshop! Zo heb je naderhand een goed verhaal op een volgende verjaardag.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Schrijf je dan snel in!

Coffee & Care op locatie.

UNDER CONSTRUCTION!

breakfast bootcamp.

Zelf zijn wij best wel sportief! Maar met een druk leven, kinderen, pittige baan, schiet sporten er nog wel eens bij in! Daarom zijn wij tot het idee gekomen om een breakfast bootcamp te organiseren. Dit doen wij samen met start2movebootcamp.  Zo doen we allemaal waar wij goed in zijn!

45 minuten trainen, daarna gelijk aanschuiven aan het ontbijt en fit en fruitig aan het werk! Het is bewezen dat sporten voor werktijd de creativiteit en productiviteit verhoogd!

Heb je nog niet genoeg van onze koffie? Neem dan een koffie to go mee.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Schrijf je dan snel in!